Wit Patent Puma Sneakers Basket Heart Ba32791 XOPZiuk
startdata, locaties en prijzen
nog niet bekend

Wit Patent Puma Sneakers Basket Heart Ba32791 XOPZiuk

naam
quoteWit Patent Puma Sneakers Basket Heart Ba32791 XOPZiuk
De nieuwe naam voor De Kracht van het Lichaam is Op Karakter.

Je lijf kan je nog meer vertellenFaveere ZilverSchoenen Pumps Gabor Gabor Storesquare FTJK13ucl
introductie
Je kent de uitdrukking vast: ‘Ik doe het op karakter’. Maar wat is dat karakter dan? En: is dat je werkelijke karakter of staat je ware aard dan juist even in de coulissen? Om in elke situatie jezelf te zijn, om je ‘ongemaskerd’ te tonen, blijkt vaak nog ‘even een dingetje’. In deze lichaamsgerichte training ontdek je hoe maskers, in onze jonge jaren gecreëerd als bescherming om te overleven, de puurheid van onze ware ik verhullen en ons als volwassenen nog in de weg kunnen staan om te doen wat echt bij ons past.Goedkope dames Sale Lichtplatina Schoenen Nike Voetbalschoenen E29WDIHY

Verhalen vol Karakter
Marian van Breukelen geeft Op Karakter. Marian heeft veel kennis en jarenlange ervaring op het gebied van lichaamsgerichte trainingen. Als trainer weet ze hoe aangeleerde, diepgewortelde beschermingsmechanismen weerspiegelen in het lichaam. Mensen die zich iets groter of kleiner maken dan ze zijn; mensen die de kin net even iets hoger optillen; mensen die moeite hebben met oogcontact; mensen die lopen alsof ze het lot van de hele wereld op zich nemen… onze houdingen, bewegingen en gebaren vertellen karakteristieke verhalen.
Dames Kleur Vergelijkamp; nl SchoenenKleding Calvin Klein Koop ybf6g7vY
Wat je lijf je vertelt
Lichamelijke klachten zijn doorgaans een recept op maat voor datzelfde lichaam. Je lichaam is namelijk een zeer gevoelig én wijs instrument; het weerspiegelt in hoeverre jij je authenticiteit leeft. Via weerstand, stress of andere ongemakken vraagt je lichaam je aandacht. Niet met het verzoek om het te verdoven of weg te lachen om er maar van af te zijn. Integendeel: je lijf vraagt het waar te nemen, te onderkennen, welkom te heten en met liefde tegemoet te treden. Een eerste, essentiële stap om ‘oud zeer’ draaglijker te maken of zelfs te helen. Wat zou jouw lijf je nog meer te vertellen hebben?

Maskers af. Hoe doe je dat?
De training heeft als uitgangspunt hoe we in de eerste acht levensjaren verschillende overlevingsmechanismen hebben ontwikkeld, om datgene te bedekken waarin we ooit zijn gekwetst. Deze mechanismen hebben zich vastgezet als ‘maskers’; in deze maskers openbaren de karakterstructuren zich. Mogelijk karakteriseren één of meerdere van de volgende woorden jou een beetje, of een boel: afwezig, behoeftig, vervloeiend, wantrouwend, opofferend, afstandelijk… Herkenbaar?

25 Aanbiedingen nl Adidas Alle GoedkoopBeslist Superstar Maat FcKJl1 Bewegen in het leven
In de vakliteratuur onderscheiden we zes karakterstructuren: schizoïde, oraal, symbiotisch, psychopathisch, masochistisch, rigide… Begrippen die op het eerste gehoor stevig klinken. Ze zijn in een min of meer verdunde vorm en in een mix, te herkennen in hoe we ons letterlijk en figuurlijk bewegen. Natuurlijk is er goed nieuws: elke karakterstructuur heeft twee kanten. Naast dat het je belemmert, brengt het ook verschillende kwaliteiten én leermogelijkheden. Die positieve kant óók erkennen, geeft je meer autonomie. Je kunt meer op je lichaam vertrouwen en je makkelijker in het leven bewegen.

Leef je kwaliteiten meerGaravani Camouflage Sneakers Rockrunner Review Valentino qLc543ARj
Aan de hand van (onder andere) lichaamsgerichte oefeningen, onderbouwd met theorie, ontdek je wat jij zoal laat zien en bewust of onbewust verbergt. Door als volwassen mens opnieuw en op een veilige manier in contact te komen met je oude kwetsuur, kan er heling ontstaan. Je kunt ze namelijk (meer of volledig) ontgroeien. Je ontdekt hoe je vrijer kunt omgaan met (of afscheid neemt van) bepaalde structuren, terwijl je de positieve kwaliteiten ervan kunt behouden en meer benutten.
BeigeOfficiële Shop Dg Adidas Schoenen Nizza PTXiOukZ

Informatie en trainingsdata

Meer informatie vind je in de brochure . Meer weten over start, locatie, trainingsdata, prijs en trainers van Op Karakter? Klik op een van de startdata in de linkerkolom.Sneakers Witblauw Adidas Vs Advantage DamesAktiesport cARLq3jS54

Witzilver276055ndi 3d Schoenen Adidas Superstar Iridescent Pn0w8OkX
Wit Patent Puma Sneakers Basket Heart Ba32791 XOPZiuk