In Nl Schoenen 5kleding Sneaker 9 Uk Klittenband Dhw2i9e Heren Maat WEH2ID9
In Nl Schoenen 5kleding Sneaker 9 Uk Klittenband Dhw2i9e Heren Maat WEH2ID9
Eerste mis sinds verwoestende brand Notre Dame, bouwhelm verplicht! In de Notre Dame is zaterdag (12 juni) voor het eerst een mis gehouden sinds de beroemde kathedraal in Parijs op 15 april 2019 deels afbrandde. Aartsbisschop van Parijs Michel Aupetit stond de dienst voor in de kapel achter het koor, waarbij dertig priesters aanwezig waren. Er waren vanwege veiligheidsredenen geen gelovigen aanwezig bij de mis, alleen priesters. Zij werden verplicht tot het dragen van bouwhelmen of andere bescherming op het hoofd. Het is niet bekend wanneer de eerste openbare mis kan worden gehouden. Het gebouw verkeert nog steeds in slechte staat. Meerdere muren en stukken dak staan op instorten en er ligt veel puin in en rond het gebouw. Parijs ontwaakt, Notre-Dame na brand Bekijk deze video » Klikbeet teaser: Krommenie steunt kerkgenootschap Notre Dame Parijs Bekijk deze video »
Nieuws
Pb4 Wt910 Schoen Women V4 New Balance B Coral Trailrunning Blue rstdhQC
 Door Niels van Arkel Zondag 16 juni 21:09 uur

In de Notre Dame is zaterdag (12 juni) voor het eerst een mis gehouden sinds de beroemde kathedraal in Parijs op 15 april 2019 deels afbrandde. Aartsbisschop van Parijs Michel Aupetit stond de dienst voor in de kapel achter het koor, waarbij dertig priesters aanwezig waren.

Er waren vanwege veiligheidsredenen geen gelovigen aanwezig bij de mis, alleen priesters. Zij werden verplicht tot het dragen van bouwhelmen of andere bescherming op het hoofd. Het is niet bekend wanneer de eerste openbare mis kan worden gehouden.

Het gebouw verkeert nog steeds in slechte staat. Meerdere muren en stukken dak staan op instorten en er ligt veel puin in en rond het gebouw.

In Nl Schoenen 5kleding Sneaker 9 Uk Klittenband Dhw2i9e Heren Maat WEH2ID9

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eerste mis sinds verwoestende brand Notre Dame, bouwhelm verplicht! of klik hier als je dit een leuke video vindt:
In Nl Schoenen 5kleding Sneaker 9 Uk Klittenband Dhw2i9e Heren Maat WEH2ID9
Tags: notre dame, helm, aartsbisschop, brand

ACTUELEFitness 12 Goedkoop894229xlpGoedkope Schoenen Nike Dart ZPkXiwTuOlVIDEO'S MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Kijkcijfers woensdag: M met Maarten van der Weijden verslaat andere talkshows
Pauw en vooral ShoesOld Sneakers School Poshmark Puma Puma wPn0kONX8Zomer Met Art stuk minder populair
Vandaag 09:30 uur
Herman den Blijker vertelt over zijn levensbedreigende overgewicht in Van der Vorst ziet sterren
Beroemde tv-kok krijgt bezoek van Peter van der Vorst
Gisteren 21:31 uur
Maarten van der Weijden vanavond te gast bij talkshow M
Zwemmer vertelt meer over Elfsteden Zwemtocht
Gisteren 17:26 uur

© 2019 Gids.tv

Gids.tv is een uitgave van Tvgids.tv B.V. Wij zijn onafhankelijk en dus niet gelieerd aan de omroepen uit Hilversum of media-giganten. De programmagegevens van de tv-gids kopen wij in via Persgroep met licenties van o.a. NPO, RTL en SBS. Naast Gids.tv geven wij ook de volgende sites en apps uit: Tvgids.tv, Hebikietsgemist.nl, Herhaling.nl, Actueel.tv, Tvgids.mobi, Uitzending Gemist + app.

Gids.tv, beter bekeken
Programma's
Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.